Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Στον όμιλο κάθε νίκη μετρά»

Mane: «Στον όμιλο κάθε νίκη μετρά»

Ο Sadio Mane μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας, αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης με σκορ 3-2 επί της AC Milan το βράδυ της Τετάρτης, καθώς και στη δυσκολία του ομίλου των Reds.

Ο Sadio για τον αγώνα είχε να πει:

“ Νομίζω πως το Champions League είναι πάντα ξεχωριστό, ειδικότερα στην έδρα μας. Νομίζω επίσης πως παίξαμε πολύ καλά. Δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι φυσικά, αλλά στο τέλος της ημέρας πήραμε την νίκη και αυτό είναι που μετρά. ”

Για την σημασία της νίκης:

“ Νομίζω πως σίγουρα θα ήταν πολύ άδικο να χάναμε γιατί αν παρακολουθήσατε το παιχνίδι, θα είδατε πόσες ευκαιρίες δημιουργήσαμε και στο τέλος της ημέρας αν το χάναμε ή αν δεχόμασταν την ισοφάροση, νομίζω ότι θα ήταν πολύ άδικο. Αλλά αυτό που γνωρίζουμε από την αρχή – νομίζω ότι γι ‘αυτό πιέσαμε – είναι ότι έχουμε έναν δύσκολο όμιλο και ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, ειδικά εντός έδρας. ”

Για την εκπληκτική ατμόσφαιρα του Anfield:

“ Πραγματικά, μπορούσαμε να το νιώσουμε αυτό! Στο ποδόσφαιρο γενικότερα χωρίς οπαδούς κάτι λείπει και μπορέσατε και εσείς να δείτε πόσο ξεχωριστό είναι να αγωνίζεσαι Τρίτη και Τετάρτη βράδυ. ” Τόνισε ο Sadio Mane.

Στην κορυφή του ομίλου από την πρώτη αγωνιστική η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com